SERVICEUDLEJNING til fest

​Når man står og skal holde en kæmpe fest, hvor der skal indgå en eller anden form for mad, så er det de færreste, som selv har service nok til hele selskabet. 

Hos Fredsø Teltudlejning I/S tilbyder vi serviceudlejning, sådan at du kan få den mængde service, du skal bruge til din fest i Aalborg, Nykøbing Mors eller Skive nemt og bekvemt.

Vi tilbyder alt inden for serviceudlejning

Serviceudlejning hos os dækker over en lang række af ting. Vi tilbyder udlejning af tallerkner, glas, bestik, duge, servietter – alt hvad du kan have brug for, for at holde et brag af en fest! 

Lige meget om der er tale om et stort bryllup eller en lille havefest, så kan vi klare serviceudlejning til din begivenhed. Når du er færdig med servicen, så sørger vi for, at det hele bliver vasket op, sådan at du ikke behøver at bekymre dig om dette.

​Nem levering med udlejning hos os

Når du foretager serviceudlejning hos os, så sørger vi for, at alt det du har bestilt, bliver leveret hjem til dig. Vi kan også hjælpe med at sætte det hele op, sådan at du som kunde bare kan nyde, hvordan din fest lige så langsomt tager form, som bordene bliver dækket og bestikket bliver pudset. 

Vi har selvfølgelig alt service i mange forskellige farver, så hvis du ønsker et bestemt farvetema, så kan vi også klare dette!

Ønsker du at komme i kontakt med os med henblik på serviceudlejning, så skriv til os på e-mail kontakt@fredsoe-teltudlejning.dk eller ring til os på telefon 28 73 07 47.

Kontaktoplysninger

Fredsø Teltudlejning

Hejlskovsving 18

7900 Nykøbing M

Telefon: 28 73 07 47

E-mail: kontakt@fredsoe-teltudlejning.dk

Telte og tilbehør

Innerline

Scener

Maskinudlejning

Festtilbehør​

Vi er blevet vurderet 4,8 stjerner ud af 5 baseret på mere end 5 anmeldelser på Facebook