FESTTILBEHØR udlejes til alle slags fester

Synes du, at din fest lige mangler det sidste for at blive en stor succes, så står Fredsø Teltudlejning I/S for udlejning af festtilbehør i både Mors, Aalborg samt Skive generelt til alle typer af fester.

Vi tilbyder et stort udvalg af festtilbehør

​Skal du bruge en hoppeborg til børnefødselsdagen, et fadølsanlæg til firmafesten eller noget helt tredje, så klarer vi det for dig.

Vi laver udlejning af festtilbehør i mange forskellige varianter, så der er noget for alle typer af fest. Vi kan hjælpe dig både til dåbsfester, firmafester, fødselsdage, polterabender, receptioner og meget andet.

Typer af festtilbehør du kan leje:

Vi leverer alt dit tilbehør til festen

​Lige meget hvad du behøver til din fest, så kan vi klare det. Vi har et bredt sortiment af festtilbehør, som alle kan lejes til rimelige penge.

Vi hjælper gerne med opsætningen af det festtilbehør i har lejet, sådan at I ikke skal bekymre jer om, hvorvidt det hele virker eller ej

Vi sørger for, at det hele virker fuldstændig inden I skal tage det i brug. Brug os til udlejning af festtilbehør og du vil få en god oplevelse med på vejen.

Ønsker du at vide mere omkring udlejning af festtilbehør, så giv os et kald på telefon 28 73 07 47 eller skriv til os på vores e-mail kontakt@fredsoe-teltudlejning.dk allerede i dag.

Kontaktoplysninger

Fredsø Teltudlejning

Hejlskovsving 18

7900 Nykøbing M

Telefon: 28 73 07 47

E-mail: kontakt@fredsoe-teltudlejning.dk

Telte og tilbehør

Innerline

Scener

Maskinudlejning

Festtilbehør​

Vi er blevet vurderet 4,8 stjerner ud af 5 baseret på mere end 5 anmeldelser på Facebook