UDLEJNING AF BORDE OG STOLE til selskaber

Skal du holde den helt store fest i Aalborg, Nykøbing Mors eller i Skive, så kan Fredsø Teltudlejning I/S hjælpe dig med udlejning af stole af borde. Vi kan servicere både store og små selskaber med udlejning af borde og stole i mange forskellige varianter.

Mangler du også tilbehør til festen, klarer vi også det. Se vores udvalg af festligt tilbehør her.

Vi tilbyder udlejning af borde og stole til både små og store fester

Hvad end du har planer om at skulle holde en kæmpe stor fest eller bare en lille og intim havefest, så klarer vi udlejning af borde og stole til din fest.

Vi har alt fra simple havemøbler til mere dekadente polstrede stole til et rigtigt eventyrbryllup. Udlejning af borde og stole kan klares til fra 10-2500 personer, så vi kan klare at hjælpe nogle utroligt store selskaber uden problemer.

​Vi udlejer stole og borde til fester med gang i

Hvis du har et ønske om en fest med gang i, så tilbyder vi også udlejning af borde og stole til dette. Det er ikke kun almindelige borde og stole vi kan tilbyde.

Skal du holde en fed fest, så tilbyder vi også at udleje højborde, som kan bruges til baren og fancy caféstole, som kan placeres derved for et super fedt udtryk.

Vi udlejer også flotte runde borde, som kan have 6, 8 og 10 personer til bords.

Kontakt os og hør om udlejning af borde og stole

Vil du høre nærmere om udlejning af borde og stole, så ring til os på telefon 28 73 07 47 eller skriv til os på e-mail kontakt@fredsoe-teltudlejning.dk allerede i dag.

Kontaktoplysninger

Fredsø Teltudlejning

Hejlskovsving 18

7900 Nykøbing M

Telefon: 28 73 07 47

E-mail: kontakt@fredsoe-teltudlejning.dk

Telte og tilbehør

Innerline

Scener

Maskinudlejning

Festtilbehør​

Vi er blevet vurderet 4,8 stjerner ud af 5 baseret på mere end 5 anmeldelser på Facebook